VAR: Mit csinált Katalin cárnő?

VAR

2023-08-01 16:35:50
Hanacsek Attila | Kulcsár Katalin |

VAR - busz (2) - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - VAR - busz (2)

Érdekes levelet kaptunk a hétvégi VAR-ozásról

Kedves Játékvezetők, Sportbarátok, Futballkedvelők!

Döbbenetes esettel indult a 2023/24-es szezon a Megyeri úton. A 30. perc tájékán járt a mérkőzés, amely senkitől sem zavartatva, normál mederben csordogált. Azonban a csendes végeredmény kialakulását a játékvezető csapat egyes tagjai megbolydították. Történt ugyanis, hogy a büntetőterületen belül trükkös megoldásokra képes Csoboth Kevin most is 11-est akart kiharcolni, de ez most sem jött össze neki.

Tisztelt Sportbarátok! Most jön a drámai fordulat. A mérkőzést helyesen továbbengedő Karakó Ferenc a legközelebbi játékmegszakításkor kommunikálni kezdett a VAR buszban ülő (halkan jegyzem meg, már rég nem oda való) Kulcsár Katalinnal. Ferenc a mutató ujját a füléhez tartotta – mely ócska jelet már a világon sem alkalmazzák, csak Attila hisz benne.

Na de visszatérve az esetre, mekkora szakbarbárnak és futball idegennek kell lenni ahhoz, hogy valaki azt lássa ki ebből a szituációból, hogy a támadó játékos bármilyen szabálytalanságot elkövetett. De Katalin erre is képes volt. Azt a támadót minősítette vétkesnek, aki nem is figyelte ellenfelét, semmilyen rosszindulat nem volt benne, semmilyen erőt nem fejtett ki, sérülést nem okozott, valamint ellenfele reakciója is sok mindenről árulkodott.

Szóval Kedves Katalin! Tessék önkritikát gyakorolni, ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Kedves Attila! Vond le a megfelelő következtetéseket, jól gondolt meg, hogy kiket ültetsz abba a buszba, mert a saját micsodáddal vered a csalánt.
Újra bizonyosságot nyert, hogy több emberedet is a távolsági buszokra kellene felültetned.

Maradok tisztelettel,
Egy nem futball vak

 




Hozzászólások: