Bognár az FTC, Iványi az Újpest mumusa

Elemzés

2012-04-05 07:02:54

Bognár Tamás - intés kék mezben - forrás:
Forrás: - Bognár Tamás - intés kék mezben

Az OTP Bank Ligában eddig 21 játékvezető működött közre. Sokszor éri kritika őket, hogy egy-egy klub mérkőzésein rendszerint sokat hibáznak a csapat kárára - dicsérni kevesebbszer szokták őket. Az alábbi gyorslista némi betekintést nyújt az eddigi szereplésükbe, már ami a klubokhoz fűződő kapcsolatukra utalhat. a játékvezető-küldés illetékesei elég jól elosztották a meccseket. Láthatóan ügyeltek rá, hogy egy csapatnak se legyen ?házi? bírója. Néhány érdekesség azonban így is akadt, mindenki csemegézzen klubhovatartozása szerint!

 

ALVARO GARCIA: 11 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. Közreműködése mellett a Videoton mindkétszer nyert, a Paks viszont mindkétszer kikapott.
ANDÓ-SZABÓ SÁNDOR: 11 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Vasasnak háromszor is fújt, nekik viszont a pontjaikat fújták el, mert mindannyiszor kikaptak (FTC-Vasas 1-0, Debrecen-Vasas 5-2, Pécs-Vasas 5-1).
BECSÉRI DÁNIEL: 5 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést - kirívó mérleg nélkül.
BERGER JÓZSEF: 9 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Kaposvárnak háromszor, 2 döntetlen és egy vereség a somogyiak mérlege.
BERKE BALÁZS: 6 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Siófokkal háromszor találkozott: 1 győzelem és 2 vereség a mérlegük.
BOGNÁR TAMÁS: 7 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Győrnek 4 bajnokiján fújt: a mérleg 2 győzelem és 2 vereség. a Ferencváros 3 meccsén volt jelen, mindegyiket elveszítették (FTC-Debrecen 1-2, Honvéd-FTC 1-0, Győr-FTC 2-0).
BÖCSKEI BALÁZS: 7 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. a Diósgyőr mindkétszer nyert vele.
FÁBIÁN MIHÁLY: 10 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Ferencvárossal háromszor találkozott: 2 győzelem, 1 vereség a mérleg.
FARKAS ÁDÁM: 11 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Paks meccsein háromszor fújt, mindegyiket megnyerték, pedig vendégmeccsek voltak (KTE-Paks 0-1, Honvéd-Paks 2-3, Újpest-Paks 0-2).
IVÁNYI ZOLTÁN: 10 csapatnak vezetett 1 vagy-2 mérkőzést. A Debrecen négyszer találkozott vele, százszázalékos eredménnyel. Háromszor fújt a Ferencvárosnak (1 győzelem és 2 vereség). Az Újpest is háromszor ?élvezhette? a társaságát ? minden esetben kikaptak Kabáték (Újpest-Győr 1-3, DVSC-Újpest 3-2, Honvéd-Újpest 2-0).
KASSAI VIKTOR: 11 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Ferencvárossal négyszer ?randevúzott?, 1 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség lett a találkák eredménye. A Haladásnak háromszor fújt (1 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség), mint a Videotonnak is (1 győzelem, 2 vereség).
KOVÁCS J. ZOLTÁN: 7 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. Nincs kirívó mérlegű csapat közöttük.
Németh Ádám: 10 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Kaposvárral háromszor találkozott: 1 győzelem és 2 döntetlen lett belőle.
OLÁH GÁBOR: 11 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Debrecen mindkétszer nyert vele.
RADVÁNYI ÁDÁM: 9 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Paks mindkétszer nyert a közreműködése mellett.
SOLYMOSI PÉTER: 10 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Diósgyőrrel (1 győzelem és 2 vereség) és a Kaposvárral (3 döntetlen) három-három alkalommal találkozott. Az Újpest mindkét meccsét elveszítette.
SZABÓ ZSOLT: 12 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Debrecennek viszont négyszer fújt, mindannyiszor idegenben: 3 győzelem és 1 döntetlen a mérleg.
SZILASI SZABOLCS: 10 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Győrrel négyszer hozta össze a sors: 3 győzelem és 1 vereség a mérleg.
TAKÁCS JÁNOS: 11 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Vasas három bajnokiján fújta a sípot: 2 győzelem és 1 vereség a mérleg.
VAD II ISTVÁN: 10 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. a Kecskeméttel háromszor találkozott, mind idegenben volt: 2 győzelem és 1 döntetlen a lila-fehérek mérlege.
VEIZER ROLAND: 8 csapatnak vezetett 1 vagy 2 mérkőzést. A Kecskemét, a Honvéd és a Haladás három-három alkalommal találkozott vele.




Hozzászólások: