Birómusta - 26. forduló

Elemzés

2012-04-30 15:24:15
Puhl Sándor | Szilasi Szabolcs |

madár a fűben - forrás:
Forrás: - madár a fűben

Csendes fordulót zárt az NB I játékvezetői szempontból, mégis akad egy olyan bíró, aki számára nagy ugrást hozott a hét a kritizáltak rangsorában. Ennek oka, hogy a hétvégén többszörösen megtalált Szilasi Szabolcs még az előző kör hozadékaként is el kellett, hogy könyveljen három pontot. Az Újpest beérte a Ferencvárost a csapatok listáján.

Szerencsére nem a játékvezetői tévedésektől volt hangos az OTP Bank Liga 26. fordulója, az edzők közül mindössze egy valaki adta halványan, burkoltan a nagyvilág tudtára, nem mindennel volt elégedett ebben a tekintetben, és Puhl Sándor is csak egy sporttársnál szúrt ki említésre méltó tévedést. A hét közben ugyanakkor szintén akadt érdekes nyilatkozat a témában, ráadásul az említett kritikák mindegyike ugyanazt a sípmestert találta meg, Szilasi Szabolcsot.

Rajczi Péter, az Újpest támadója még a Haladás elleni meccs utózöngéjeként fogalmazott meg bírálatot, Szilasi pontgyűjtő napjai pedig Miskolcon folytatódtak, ahol többek között egy elmaradt kiállítást kértek számon rajta.

A sporttárs ezzel nagyot ugrott előre a listán, egészen a második helyig kúszott előre. Ugyanezt elmondhatja magáról a Megyeri úti alakulat is, amely beérte a Ferencvárost a dobogó második fokán.


26. forduló

Puhl Sándor vs. Szilasi Szabolcs (2)
A Sport TV szakértője szerint a debreceni Farkas Balázs megúszott egy kiállítást "önbíráskodásért" Diósgyőrben, amikor a földről felpattanva ellökte ellenfelét.

Szentes Lázár (Diósgyőr) vs. Szilasi Szabolcs (1)
A miskolciak mestere szemmel láthatóan nagyon feldúltan nyilatkozott a Loki elleni vereséget követően, amikor a játékvezetést szóba hozták nála.
"Átmentünk kiscsapatba, elég sok mindent meg lehet már velünk csinálni sajnos, ez most egy ilyen helyzet. (...) Nem érdekel a tizenegyes, érdektelen teljesen, hogy a játékvezető mit ítél, kiállítja Győrben, most így volt, most úgy volt... Senkit sem érdekel, engem legalábbis nagyon nem"




Hozzászólások: