Kemény kritikát kapott Erdős

Profi - vegyes

2017-05-28 18:16:34
Erdős József |

Erdős József - szabadrúgás - forrás: pmfc.hu
Forrás: pmfc.hu - Erdős József - szabadrúgás

Eddig érinthetetlen volt az ellenőrök számára Erdős József, hiszen ő Puhl Sándor nagy kedvence. Most kemény kritikát kapott:

Bódog a sajtótájékoztatóra már kissé lehiggadt, de közvetlenül a lefújást követően, az M4 Sportnak még indulatosan nyilatkozott, éles hangon bírálta Erdős József játékvezetőt (egy elmaradt büntetőt kért számon rajta, de tegyük hozzá, a másik oldal is reklamálhatott: a debreceni Ioan Filip les miatt meg nem adott góljánál nem állt lesen a debreceni középpályás).

„Először is köszönjük Csertői Aurélnak és a Paksnak azt, hogy odatették magukat, és bennmaradtunk a segítségükkel. A másik, amit mondanék: az eredmény katasztrófa, azt nem kell ecsetelni, de úgy gondolom, játékban ott voltunk, helyzeteink voltak. Nem akarok és nem is szoktam a bírókkal foglalkozni. Könyörgök, 2–0-nál én a kispadról, hetven méterről látom, hogy tizenegyes. Nem lehet befújni? Ha valakinek tíz kiló súlyfeleslege van, akkor ne vezessen NB I-ben! Ha nem ér oda és nem tud odafutni, nem tudja követni a játékot és amellett… Á, hagyjuk, mindegy, bennmaradtunk…” – nyilatkozta a 46 éves szakember.

Bódog Tamás nyilatkozatát és a meccs összefoglalóját itt tekintheti meg!


 

Hozzászólások: