Nem csak dumálunk és kiriztálunk

Szerkesztőség

2016-01-18 20:42:33

Adatbank.focibiro.hu - forrás:
Forrás: - Adatbank.focibiro.hu

Az elmúlt 8 évben sok kritikát fogalmaztunk az MLSZ JB. működésével és az informatikai rendszereivel kapcsolatban. Tettük ezt úgy, hogy több száz oldalnyi fejlesztési tervet, szabályzat módosítási javaslatot tettünk le az asztalra. Volt olyan eset is, hogy a ti érdeketekben Berzi Sándorral és Puhl Sándorral kezet fogtunk a teljesítményértékelési és statisztikai program létrehozásáról. Igaz, ők azt pár héttel később letagadták. 

Másfél év alatt több százezer oldallehívást regisztrált az adatbankunk. Két hónappal ezelőtt elkezdtünk dolgozni egy komplett nyilvántartó programon, ami az országos játékvezetők mellett az élvonalbeli játékosok minden adatát is tartalmazza.

A fejlesztés 5 lépcsőfokból áll. Az első lépés eredményét már láthatjátok másfél hete az ADATBANK.FOCIBIRO.HU címen.

Az élvonalbeli játékosok és csapatok TELJESKÖRŰ FEGYELMI statisztikája is elérhető a BAJNOKSÁG címszó alatt, míg a STATISZTIKA menüpont alatt megtudhatsz nagyon furcsa összefüggéseket, kimutatásokat.

 

A mai naptól sok lekérdezési eredmény már grafikonos formában is megjelenik.

 

A következő lépcsőfok fejlesztése hosszabb időt vesz igénybe, mivel a rendszerben található játékvezetők és játékosok hozzáférhetnek a saját adataikhoz regisztráció után. A programban nyomon követhetik minden, róluk szóló hírt, adatot és közvetlenül információkat is cserélhetnek.

 

Köszönjük a bizalmat!    




Hozzászólások: