Nincs minőség, akivel lehet toborozni?

Botrány

2022-11-14 17:27:42
Káprály Mihály |

Kárpály - plakát - forrás: facebook.com
Forrás: facebook.com - Kárpály - plakát

Nem csak a játékvezetők, de minden focirajongó nevet az új toborzási plakáton!

"Nagyon vicces, hogy a pár meccses Káprállyal reklámozzuk a tanfolyamot. Persze, tudjuk jól hangzik, hogy egy ukrajnai fiatal sikereket érhet el itthon. – nyilatkozta az egyik megyei toborzási vezető. – Nem Káprály szégyene az, mint ahogy az sem, hogy NB. I-es játékvezető lehet. Vélhetően Kárpálynak már a FIFA jelvény is be van készítve... Szégyen ez annak a bizottságnak, akik 12 év alatt lezüllesztették a magyar játékvezetést."

"Itt állunk egy foci VB előtt, amire már esélye sincs magyar játékvezetőnek, asszisztensnek. Talán lehet, hogy kicsit magunkba kellene nézni. Kárpály… na ne! Mit érezhet a legjobb magyar játékvezető Berke Balázs. "




Kapcsolódó cikkek

A Káprály jelenség csak a jéghegy csúcsa!
2020-06-15 18:39:08

Lehet szidni a hétvégi ZTE-Paks mérkőzés után Andó-Szabó Sándort vagy Káprály Mihályt, de ők csak egy halott és lezüllesztett rendszer kiszolgálói.

Káprály nehéz helyzetbe hozta Andó-Szabót!
2020-06-14 18:50:58

Ladislav vendégszerzőnk első lendületből megfogalmazott írása a ZTE Paks meccs kapcsán. Mi is felfigyeltünk arra amire Ladislav az ST liveban. Valamit tényleg tenni kell a játékvezetőkkel, mert a kényszerszünet után mintha benn maradtak volna az öltözőben.

Hozzászólások: