Recseg, ropog a puhli rendszer!

Botrány

2021-02-23 12:24:43

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Újabb nagy recsegés hallatszik a puhli rendszeren, ami már sokak szerint az erkölcsi lécet is lelökte!

Az alábbi levelet változtatás nélkül közöljük:

„Tisztelt Szerkesztőség!

Évek óta követem Puhl Sándor és csapatának tevékenységét. Korábban megyei vezetőként és országos ellenőrként voltam részese a rendszerüknek. Hittem, hittük, hogy a vágneri éra után erkölcsileg nem lehet lejjebb. Az akkori Saskőy ügy, külföldi engedély nélküli mérkőzés vezetések, bunda gyanúk után mindenki azt mondta, hogy nem lesz rosszabb. Bíztunk benne, hogy Puhl Sándor elfelejti a korábbi elnökségének idején tapasztalt arrogáns, ki ha én nem vagyok stílust. Gondoltam, tanuló pénz volt neki, hogy félre lett téve pár évre.

Nem lett igazam!

Szakmailag szét lett verve a magyar játékvezetés. Az MLSZ vezetését átverik, ők csak a „jót” látják, pedig abból nem sok volt. Megreccsent a rendszer pár éve, amikor teszten meghalt a kollégánk, de azóta sem lettek felelősek. Recsegett akkori is a rendszer, amikor FIFA játékvezetőink külföldre menekültek, mert nem kaphatnak itthon munkát. Recseg folyamatosan minden hétvégén, amikor az élvonalbeli játékvezetők működését látjuk. Rocsek akkor is amikor a korábbi élvonalbeli játékvezető, megyei elnök nyiltan politizál és szakmázik a facebookon.

Öröm látni, hogy 60-70 éves papák oktatják a 18-20 éveseket. Olyanok, akik pár mérkőzést vezettek az élvonalban és a saját megyéjük is kihátrált mögülük.  Vajon mit mutatott fel az akadémiai rendszer vagy a talent kiválasztás?

Hány milliárd forintot költött már el az MLSZ kamu oktatásokra, vecsési partykra vagy külföldi nyaralásokra? Láttuk idén, hogy feleslegesen, hiszen egy jól működő online rendszerrel meg lehet minden oldani. Ja kérem!! Csak akkor nem az MLSZ által fizetett szállodában laknának az emberek.

Pénteken robbant a hír, hogy egy magát nagyra tartó emberrel mi történt! Lehetne sajnálni, de nem teszem, hiszen az elmúlt 15 évben úgy viselkedett a kollégáival, ahogy ember nem viselkedhet a másikkal. Ő volt az isteni celeb, aki tönkre tett karriereket, szakmai fejlődéseket. Lehet, hogy visszanyalt a fagyi? Igen! Előbb utóbb mindenkit elrendez a sors, csak ki kell várni.

Eljön majd a váltás ideje, amikor a bólogató Janikák, szárnyas jóbarátok vagy a papák körön kívül kerülnek és jöhetnek a nyelveket beszélő, profi szakemberek, akik egy erkölcsileg és szakmailag szétvert rendszert vehetnek át.

Annyira recseg, ropog a rendszer, hogy vajon mikor hallják meg a mi kis falunkban?

 

Baráti üdvözlettel

"




Hozzászólások: