1000 mérkőzés marad el!

MLSZ

2020-11-13 12:24:26

MLSZ logó nagy - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - MLSZ logó nagy

Az MLSZ elnökségének döntése után a felelős csapatvezetők közel 1000 mérkőzést mondtak le a mostani hétvégén!

A szerdai bejelentéskor még 1.741 mérkőzést rendeztek volna szombaton és vasárnap, ez a szám pénteken délben már csak 750 lett.

Az MLSZ elnöke teljesen egyértelműen bejelentette hétfőn, hogy minden amatőr bajnokságot felfüggesztenek. Erre másnap már két igazgató lenyilatkozta, hogy folytatni kivánják a bajnokságokat, de szigorú szabályok alapján.

Érdekesség, hogy a veszprémi igazgató volt az első, aki a folytatást szorgalmazta, de a csapatok nem értettek vele egyet. Az MLSZ adatbankja alapján a megye I-es mérkőzések elmaradnak, de az alsóbb osztályban is csak néhány mérkőzést rendeznek meg.

- Az MLSZ elnöksége áttolta a felelősséget a csapatokra, ami nem volt sportszerű döntés. Tavasszal sokkal kisebb volt a veszély, akkor mégis beszüntették a bajnokságot - nyilatkozta az egyik csapatvezető. - Betarthatatlanok sajnos az előírások, így a mi osztályunkban minden csapat a halasztás mellett döntött. 

Nincsenek a játékvezetők sem könnyű helyzetben, hiszen amatőr szinten nincsen kovid szűrés és érintkezniük kell a játékosokkal a pályán. Nem lehet betartani az előírásokat nekik sem, hiszen kicsik az öltözők és a szocális helyiségek.

 

Kérjük a játékvezetőket, hogy folyamatosan kövessék a küldéseiket és saját egészségüket ne kockáztassák.


 

Kapcsolódó cikkek

Sorra mondják le a mérkőzéseket! FRISSÍTVE
2020-11-12 18:01:06

Sok csapat facebook oldalán már közzétette, hogy ők felelősségteljes döntést hoznak és nem játsszák le a hétvégi mérkőzéseket.

MLSZ áttolta a felelősséget a csapatokra
2020-11-12 07:50:53

Az MLSZ továbbra is kivétel nélkül elfogadja és betartja a hatósági korlátozásokat, ugyanakkor minden lehetőséget megragad, amely felelős körülmények között a futball folytatását segíti, a hatósági szabályok betartása mellett.

MLSZ szembe megy a kormányfővel? FOLYAMATOSAN FRISSÍTVE!
2020-11-10 17:56:24

A kormányfő a hétfő napon bejelentette, hogy szerdától be kell szüntetni az amatőr bajnokságokat, amelyeket még aznap este dr. Csányi Sándor MLSZ elnök is megerősített!

Hozzászólások: