Sörrel arcon öntötte a játékvezetőt

Vármegyei játékvezetés

2020-09-09 13:48:30
Győr-Moson-Sopron |

Piros lap - forrás:
Forrás: - Piros lap

Félbeszakadt a hétvégi bajnoki Károlyházán, mert az egyik lecserélt hazai játékos leöntötte sörrel a játékvezetőt.

Vasárnap délután hazai pályán fogadta a Károlyháza a Máriakálnok csapatát a Győr-Moson Sopron megyei II. osztály 4. fordulójának mérkőzésén. A találkozó 4-0-s vendég vezetésnél félbeszakadt, mert az egyik, már lecserélt hazai játékos leöntötte sörrel a játékvezetőt, majd beugrott a játéktérre.

– Szeretném azzal kezdeni, rendkívül sajnálom, ami történt, s nem szeretném, ha a játékosunk minősíthetetlen viselkedéséért az egyesületünket hibáztatnák – kezdte Fehér Gábor, a Károlyháza elnöke a Kisalföldnek – A viszonylag egyoldalú első félidőben háromgólos hátrányba kerültünk, s a játékvezető szövegelésért, teljesen jogosan, kiállította az egyik játékosunkat. A szünet után tíz emberrel is megpróbáltunk egyenlíteni, akadtak is lehetőségeink, de ezek kimaradtak. Aztán a nyolcvanadik perc környékén egy támadás közben beleütött a labdába az egyik támadónk, majd meglökte az őt szerelni igyekvő védőt. Utóbbi törlesztett, s megrúgta, amiért, ismét teljesen jogosan, mindkét játékost kiállította a játékvezető.

Ezután következett az ominózus “locsolás”.

– A kiállításokra reagálva a már lecserélt egyik játékosunk az oldalvonal mellől szidni kezdte a játékvezetőket, amit az asszisztens jelzett a bírónak.

Ő KIJÖTT A JÁTÉKTÉR SZÉLÉRE, S FIGYELMEZTETTE A MAGÁRÓL MEGFELEDKEZETT FUTBALLISTÁNKAT, HOGY KI FOGJA ÁLLÍTANI, AMIRE Ő SÖRREL ARCON ÖNTÖTTE.

Sőt, ezután a korláton átugorva be is futott a pályára, de a gyorsan közbeavatkozó polgárőrök megállították.

A futballista ezután sem nyugodott meg. Miután a játékvezetők félbeszakították a mérkőzést, s miközben az öltözőbe indultak, az épület előtt a játékos megvárta őket és az egyik asszisztenst vállal meglökte.

– Még egyszer szeretném hangsúlyozni, nagyon sajnáljuk, hogy ilyesmi a mi pályánkon megtörténhetett. Március óta vagyok a klub elnöke, szeretném ilyen negatív események nélkül irányítani a klubot – tette hozzá befejezésül Fehér Gábor.


kisalfold.hu


Hozzászólások: